Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Pastel Jeans...all time

Κορίτσια...

     Ηδη έχει μυρίσει Άνοιξη...γι αυτό βάλτε χρώμα στην ζωή σας..με τα                    χρωματιστά,ευκολοφόρετα,άνετα και δροσερά παστέλ jeans σε χρώματα όπως μπλέ ηλεκτρίκ,βεραμάν,ρόζ,φούξια,κόκκινο, κίτρινο & λιλά!!!!


Μπορείτε να τα φοράτε από το πρωί εως το βράδυ¨!!!!

1.Βusiness look



      Μπορείτε να συνδιάσετε το παστέλ παντελόνι με άσπρο πουκάμισο ή με ένα μπέζ μπλουζάκι,από πάνω μπορείτε να φορέσετε  ένα σακάκι,μία καπαρντίνα ή με ένα μπλέιζερ.
Επίσης μπορείτε να έχετε μια μεγάλη τσάντα ή ακόμη με φάκελο τσάντα.Αν δεν μπορείτε τα ψηλοτάκουνα μπορείτε να φορέσετε και μπαλαρίνες .Μην ξεχάσετε να φορέσετε ένα μεγάλο ρολόι για να ολοκληρώσετε το business look σας.

2.Casual look


Μπορείτε να συνδιάσετε το παστέλ παντελόνι σας με ένα denim jean πουκάμισο ή με ένα απλό Τ-shirt,με μπαλαρίνες ακόμα και με sneakers.Eπίσης μπορείτε να προσθέσετε ένα μεγάλο χρυσό κολιέ και μία ζώνη.

3.Night out



Φυσικά το παστέλ σας  παντελόνι μπορεί να φορεθεί και το βράδυ! Με τα κατάλληλα ψιλοτάκουνα,μία κομψή γιαλιστερή τσάντα φάκελο και μπλούζες σε στυλ ''νυχτερίδα'' ή ασύμμετρες.Σημαντικό ρόλο παίζουν τα αστραφτερά κοσμήματα...Και είστε έτοιμες για ένα glamorous look by night!!!

1 σχόλιο: