Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013

FACE MASKS by Avon

Kορίτσια...

Αυτές τις μέρες δοκίμασα 2 διαφορετικές μάσκες από την Αvon.
Όταν άκουσα την λέξη σπα μου κίνησε την περιέργεια
 και ήθελα να τις δοκιμάσω
γιατί περιέχουν στοιχεία σπα ,ενώ μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε στο σπίτι 
και φυσικά είναι πιο οικονομικές.


Έμεινα πολύ ευχαριστημένη κι από τις 2 μάσκες...1.Η μάσκα Planet Spa dead sea minerals είναι ιδανική για βαθύ καθαρισμό και για αποτοξίνωση.
Οταν διάβασα ότι περιέχει μεταλλικά στοιχεία από την Νεκρά Θάλασσα νόμιζα ότι θα έχει έντονη μυρωδιά...αλλά ακριβώς το αντίθετο! Απλώνετε εύκολα, την άφησα για 10'-15' ούτε ένιωσα το γνωστό ''τράβηγμα'' στο πρόσωπό μου ..Ξεπλένετε εύκολα με κρύο νερό.Ενυδατώνει σούπερ και η αίσθηση απαλότητας στο πρόσωπο είναι υπέροχη!...Κορίτσια, Δοκιμάστε την άφοβα! 

2.Η μάσκα Planet Spa turkish thermal baths είναι ιδανική να αφαιρεί τις ακαθαρσίες και την λιπαρότητα,περιέχει τον γνωστό σε όλες μας άργιλο και είναι εμπνευσμένη από τα  Τούρκικα Χαμάμ.To χρώμα της μάσκας είναι ακριβώς όπως στην συσκευασία.Την απλώνουμε σε καλα καθαρισμένο πρόσωπο και την αφήνουμε για 10' μέχρι η κρέμα να αλλάξει χρώμα και να γίνει ρόζ,νιώθεις ένα ''τράβηγμα'' στο πρόσωπο,λογικό.Δεν μπορώ να πω ότι αφήνει μαλακή την επιδερμίδα μετά γιατί είναι μάσκα καθαρισμού..δεν μας πειράζει όμως!Απλώνουμε την ενυδατική μας!Αποτέλεσμα: πιο λαμπερή επιδερμίδα χωρίς λιπαρότητα!!!!


                                                  kisses
                                                        V                 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου