Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Camouflage me

Γεια σας κορίτσια!!!!





Μετά απο σχεδόν ένα χρόνο και κάτι... απουσίας από το blog μου,ήθελα να γράψω ένα πόστ σχετικά με την ακμή που λίγο πολύ όλες ταλαιπωρούμαστε. 
Η αλήθεια είναι οτι δεν ήθελα να γράψω άλλο ένα πόστ περί καταπολέμησης των δερματικών προβλημάτων.Ειδικά της ακμής και τρόπους αντιμετώπισης της.Προσωπικά κατέφυγα σε θεραπείες όπως χάπια,ακριβές φαρμακευτικές και καλλυντικές  κρέμες,διαπίστωσα όμως οτι μεγάλο ρόλο παίζει η διατροφή κορίτσια!!!!! ΟΧΙ άλλα ΛΙΠΑΡΑ!!!!,εντάξει ίσως οφείλεται και σε κάποιες ορμονικές διαταραχές,άγχος(δυστυχώς) (!)
         Είναι πολύ σημαντικό όμως αρχικά να αποδεχτούμε αυτό το πρόβλημα και έπειτα καθημερινά            να  προσπαθούμε να το καταπολεμούμε.

        Καθώς σέρφαρα λοιπόν στο facebook παρατήρησα ένα πόστ από το Μarie Claire το οποίο είχε           ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα! Πραγματικά επηρεασμένη και βιώνοντας κι εγώ αυτή την                         κατάσταση δεν χρειάστηκε καθόλου να μπω στην θέση της κοπέλας.Ξέρω πόσο δύσκολο είναι           οι άνθρωποι να ''μένουν'' μόνο στο πρόσωπό σου!
 Η Κασσάδρα μοντέλο,φοιτήτρια και youtuber κάθεται μπροστά στην κάμερα της Dermablend Professional και μας εξομολογείται το πρόβλημά της! 
        «Συνήθιζα να χρησιμοποιώ το makeup για να καλύψω και να κρύψω αυτό που ήμουν.          Σήμερα, το χρησιμοποιώ για να εκφραστώ, να δείξω στον κόσμο ποια είμαι πραγματικά»        είπε η 21χρονη Bankson.


Δείτε το βίντεο    


Πρόκεται για μια ευαισθητοποιημένη διαφήμιση που  στόχο έχει να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα!!!.Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα και μέσα απο το make up μπορούμε να αναδείξουμε την προσωπικότητά μας!  (Πέρα απο την ανάδειξη του προιόντος  φυσικά)



Η Κασσάνδρα είναι γνωστή youtuber και στο παρακάτω βίντεο μας δείχνει πως μπορεί ένα κορίτσι με ακμή να μεταμορφωθεί έχοντας αλαβάστρινο δέρμα!.

                                                                                          


Πολύ σημαντικό λοιπόν είναι να έχουμε αυτοπεποίθεση και όπως πάντα μου έλεγε μία θεία μου το make up κάνει θαύματα!!! Αρκεί φυσικά να χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα make up ,parabens free and oil free για ακνεικά δέρματα.

....

Βe yourself and rock!



Love,Vera






πηγή :Marie Claire magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου