ΥΛΙΚΑ για 5-6 μερίδες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλώνουμε σε μία ταρτιέρα το φύλλο σφολιάτας, ό,τι σφολιάτα περισσεύει στα τοιχώματα την κόβουμε.την τρυπάμε με 1 πιρούνι και την τοποθετούμε στο ψυγείο για 20'.
Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε τα υλικά(χτυπάμε τα αυγά προσθέτουμε το αλάτι,πιπέρι και το μοσχοκάρυδο)-τηγανίζουμε λίγο το μπέικον και το απλώνουμε μαζί με το τυρί στην ταρτιέρα. Μετά απλώνουμε το μίγμα με τα αυγά..
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30'
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 8 φέτες μπέικον κομμένες κομματάκια
- 4 αυγά
- 1 1/5 φλυτζ. κρέμα γάλακτος
- 1/4 κ.σ μοσχοκάρυδο
- 1 φλυτζ.τυρί γκούντα τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλώνουμε σε μία ταρτιέρα το φύλλο σφολιάτας, ό,τι σφολιάτα περισσεύει στα τοιχώματα την κόβουμε.την τρυπάμε με 1 πιρούνι και την τοποθετούμε στο ψυγείο για 20'.
Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε τα υλικά(χτυπάμε τα αυγά προσθέτουμε το αλάτι,πιπέρι και το μοσχοκάρυδο)-τηγανίζουμε λίγο το μπέικον και το απλώνουμε μαζί με το τυρί στην ταρτιέρα. Μετά απλώνουμε το μίγμα με τα αυγά..
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30'
θα το φτιάξω και θα κεράσω !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήείμαι σίγουρη ότι θα το πετύχεις!
ΑπάντησηΔιαγραφή