Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

It is a man's world.....

Τελικά τι είναι αυτό που ζητάμε εμείς οι γυναίκες από τους άνδρες?

1η επιλογή:ψηλός,μελαχρινός,γαλανομάτης,αρρενωπός με πλάτες.
Ian Somerhalder

2η επιλογή: 1,65 ύψος,ξανθός,καστανομάτης ή το  παιδί της μαμάς....
Ryan Reynolds

Υπάρχουν ειδικές κατηγορίες που εμείς κατατάσσουμε τους άνδρες..
Στους όμορφους,στους επιτυχημένους  και στα καλά παιδιά!
Κάπου διάβασα ότι άνδρες που φορούν μπλέ χρώμα μπλούζα μας έλκουν πιο πολύ..αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό!
Εμείς οι γυναίκες θεωρούμε τον όμορφο άνδρα συνώνυμο της καλής ποιότητας.
Όμορφος=έξυπνος,ευαίσθητος, φιλικός....
Γιατί όμως προτιμούμε τους ωραίους άνδρες?Μας κάνει αυτή η έλξη για τους ψηλούς αρρενωπούς άνδρες με πλάτες να αποτελεί το τονωτικό μας? να ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας?..πιστεύοντας ίσως ότι θα αποκτήσουμε τα καλύτερα γονίδια για τα παιδιά που θα αποκτούσαμε μαζί του?
Ως  ανεξάρτητες γυναίκες διαλέγουμε να έχουμε το δικό μας πορτοφόλι,τι γίνεται όμως όταν  γυναίκες εξαρτημένες διαλέγουν άνδρες επιτυχημένους επαγγελματίες?Είναι αυτές που το πρωί του σιδερώνουν το πουκάμισο και του δένουν την γραβάτα?...Είτε ανεξάρτητη είτε εξαρτημένη γυναίκα μας αρέσουν οι επιτυχημένοι άνδρες...αυτοί που θα γίνουν αμέσως αποδεκτοί από το οικογενειακό μας,φιλικό και κοινωνικό μας περιβάλλον...

Τι συμβαίνει όμως με τα καλά παιδιά?Πόσες φορές έχω ακούσει την γιαγιά μου να μου λέει να βρείς ένα καλό παιδί να παντρευτείς....Αλλά το καλό παιδί πρέπει να έχει χαρακτήρα,κατανόηση,ευαισθησία,σοβαρότητα,αντικοινωνικότητα(ώστε να μην φλερτάρει) και στο μέλλον να μπορέσουν να γίνουν καλοί και στοργικοί πατέρες...

Όμως υπάρχουμε κι εμείς που θέλουμε όλο το πακέτο!
Πιστεύουμε ότι μας αξίζει το καλύτερο....ΌΜΟΡΦΟΣ,ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ και πιο πολύ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ (όπως λέει κι ο Πλούταρχος)....υπάρχει όμως ένα προβληματάκι....είναι λίγο δυσεύρετοι....!!!!!!
Σίγουρα όμως έχετε ακούσει την έκφραση Ο ΕΡΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ!!! Αυτή η κλασική έκφραση,έιναι τόσο αληθής...
Γιατί υπάρχουν γυναίκες που προτιμούν τους μεγαλύτερους:
οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι γυναίκες που έχουν σχέση με μεγαλύτερους άνδρες είναι επειδή ζητούν την εξιδανίκευση της πατρικής φιγούρας ή το ότι ζητούν από τους άνδρες να είναι πιο ώριμοι και σοβαροί.
Michael Douglas-Catherine Zeta Jones

 Γιατί υπάρχουν γυναίκες που προτιμούν τους μικρότερους:
Μάλλον αυτό σχετίζεται με την αυτοπεποίθηση της γυναίκας.Δίπλα τους θέλουν να έχουν νεότερους συντρόφους έτσι ώστε να αισθάνονται ότι η εμφάνισή τους ακόμη μετράει!
Κοκκίνου-Μπόγρης

Τι ισχύει στην περίπτωση όμως των ανδρών? γιατί πέρα το ότι εμείς δυσκολευόμαστε να βρούμε τον κατάλληλο ,αναρωτιόμαστε γιατί οι νεότεροι άνδρες προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες.... 
Shakira-Pique

Βασικά δεν έχω καταλήξει να βρώ τι είναι αυτό που κάνει τους άνδρες να διαλέγουν γυναίκες κούγκαρ(ώριμες γυναίκες που κάνουν σχέσεις με μικρότερους)....Ισχύει η έκφραση η γριά κότα έχει το ζουμί?μήπως και οι άνδρες ψάχνουν μια μητρική φιγούρα?

Το σίγουρο είναι για τα νεότερα αγόρια γνωρίζουν ότι οι μεγαλύτερες γυναίκες θα έχουν περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες.Ζητάνε από πια γυναίκα να ξέρει τι θέλει,τι ζητάει που βαδίζει...Πολλά περισσότερα θα ξέρει μια 40χρονη από μια 20άρα...και ο ένας και μοναδικός λόγος:Να περνάμε καλά!Βασικό για μια παντρεμένη γυναίκα που δεν θέλει μια σοβαρή σχέση γιατί πολύ απλά έχει ένα γάμο στο ενεργητικό της,να ξεδώσει και να τονώσει την αυτοπεποίθησή της! 

J.LO-Casper Smart


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου